Informació  - 3A LA SENDERS LLIÇANENCA 2024

Informació - 3A LA SENDERS LLIÇANENCA 2024

La "Senders Lliçanenca", és una caminada, no competitiva, circular, oberta a tothom, amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer els senders lliçanencs degudament senyalitzats al poble, i altres camins i corriols de gran interès que tenim a Lliçà d'Amunt.

El lloc de sortida i arribada serà des del Pati, situat davant de la seu de l’entitat, al C/Barcelona nº 25 de Lliçà d'Amunt. Constarà de dos recorreguts, un de Llarg de 14 km i 308 m de desnivell positiu i dificultat moderada, i un de Curt de 6,7 km i 140 m de desnivell positiu i dificultat fàcil. El recorregut Llarg i el recorregut Curt estan ubicats en el sector del riu Tenes i terrasses del marge esquerra, enguany sobre la base del sender local PR-C 32, el Rieral del Tenes, afegint la descoberta de nous camins i corriols.

Els horaris de les sortides dels 2 recorreguts, serán els mateixos i esglaonats de 8:00 a 9:00 h matí. Les acreditacions seran a partir de les 7:45 h, i caldrà presentar un document que acrediti la persona participant. Les persones federades (FEEC 2024), caldrà que presentin el carnet federatiu vigent.

La inscripció només serà anticipada i per internet, amb termini fins el dia 18 d’abril de2024. La inscripció inclourà un dorsal de participació, els avituallaments, l'esmorzar, una assegurança d'accidents temporal del dia de la caminada per la participació no federada, un obsequi de la Caminada i els controls de pas dels recorreguts de la caminada.

Els preus d'inscripció seran els següents:

  • Participació:
    • Menors d\'edat (-18 anys) --> 6€
    • Associada a la UEC o Federada FEEC 2024 --> 10€
    • La resta de participació adulta no associada UEC o no federada FEEC 2024 --> 14€

Tota la informació d'inscripcions, recorreguts, i normativa de la Caminada la trobareu al web de l'entitat:UECVALLDETENES

IMPORTANT: Cada participant ha de dur de casa un GOT de plàstic, pels avituallaments. En cas de no dur-ne, l'organització en pot facilitar un en dipòsit per 1 euro.

Si us ve de gust estirar les cames per un racó del Vallès Oriental , us hi esperem!!!

- Organització “La Senders Lliçanenca 2024” de la UEC Vall del Tenes