Informació  - 4A MARXA DE COLLDEJOU

Informació - 4A MARXA DE COLLDEJOU

La 4ª Marxa de Colldejou- Muntanyes de Llaberia, a celebrar el 20 de maig de 2023 és una prova no competitiva de resistència que passa per camins de muntanya i té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat.

El recorregut és de 48 Km senyalitzats i 4830 m. de desnivell acumulat. Transcorre per les Muntanyes de Llaberia amb sortida i arribada a Colldejou.

ITINERARI: Colldejou, Crestes Seda(AL1), Llaberia (C1), Mas Collet (AL2),Barranc Mafla (C2), Mas del Ramer (C3), Llaberia (C4), Torre de Fontaubella (C5) i Colldejou (C6).

HORARI: La velocitat de la prova i els horaris d’obertura i tancament dels controls seran a criteri de l’entitat organitzadora, sent l’horari de sortida a les 7:00 hores, i l’hora límit d’arribada les 20:30hores.

El termini d’inscripció es tancarà el 18 de maig de 2023, o un cop assolits els 250 participants.

La inscripció es considerarà vàlida un cop efectuat el pagament individualitzat. Els drets d’inscripció seran de 32 € per als participants amb llicència de la FEEC, FEDME i adherides a la UIAA de l’any en curs, mínim Tipus A , i de 38 € per als no federats (incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat). El socis del C.E.Reddis tenen un descompte de 5€.

No es retornaran els diners de les inscripcions errònies en el sentit d'estar federat o no en el moment de fer-ho. En cap cas es retornarà cap inscripció desprès del dia 20 de maig. El retorn comportarà un descompte de 10€ per les despeses originades. 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web dels organitzadors. (CE Reddis)