Informació  - IX MARXA DE RESISTÈNCIA LA LLOPA PER CALELLA I EL MONTNEGRE / VIII MARXA LA LLOPA PETITA

Informació - IX MARXA DE RESISTÈNCIA LA LLOPA PER CALELLA I EL MONTNEGRE / VIII MARXA LA LLOPA PETITA

IX MARXA DE RESISTÈNCIA LA LLOPA PER CALELLA I EL MONTNEGRE 

Dia: Diumenge, 15 d’octubre 2023 - 07.00

Ubicació: Calella

9a edició de la Marxa de Resistència per Calella i el Montnegre que organitza l’entitat Calella-Marxa i que sortint del mar resseguirà tots els llocs emblemàtics del Montnegre per tornar a la costa passant pel Far i les Torretes.

Una marxa exigent on gaudiràs de la natura en tot el seu esplendor. La Marxa de Resistència “La Llopa” és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 15 hores.

En cas de baixa mèdica i una vegada autoritzada per la organització En cas d\'errada en la inscripció Llopa-Llopa Petita

_______________________________________________________________________________________________

VIII MARXA LA LLOPA PETITA

Dia: Diumenge, 15 d’octubre 2023 - 08:00

Ubicació: Calella

La 8a Marxa de La Llopa Petita que organitza l’entitat Ass. Calella-Marxa, sortint del mar resseguirà els llocs emblemàtics del Montnegre passant per bells indrets. Una marxa exigent on gaudiràs de la natura en tot el seu esplendor. La Marxa de Resistència “La Llopa Petita” és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 9 hores. El recorregut serà molt similar al de l’any passat i com les altres vegades visitarem llocs d’interès de Calella i el Montnegre.