Informació  - LA MILANYADA

Informació - LA MILANYADA

El proper 30 d’octubre de 2022 el Club Excursionista de Ripoll i l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès organitzen una nova edició de la Milanyada. És una caminada no competitiva que vol donar a conèixer els camins i els paisatges de la vall i de la serra de Milany- Santa Magdalena i Puig Estela.

Hi ha dos recorreguts: un de 13km i un de 18,5km. És fa tram comú pujant pel GR3 fins a les Fonts de n’Orri i segueix la carena nord de la serra del Pollastre passant per la Creu de Can Civat, el collet de cal Pollastre, el collet de la Fageda (esmorzar) i el cim de Puig Estella.

Allà els de la curta, baixen a Coll de Canes i els de la llarga, baixen per la carena fins al coll de Cubet i d’allà al veïnat d’Artigues agafen el camí ral de Riudaura fins a Coll de Canes.

La tornada, comuna també, passa pels voltants de la riera de Vallfogona seguint per les masies de l’Hospital, can Pinós, can Guitarra, Vilallonga, Ciutadia i el Molí de Dalt, d’on pugen al poble.

 

Horari sortida: de 7:30 (llarga) a 8:00 (curta) del matí

Lloc: Zona Esportiva municipal Vallfogona de Ripollès

Distància: 13 km (recorregut curt) 18,5 Km (recorregut llarg)

Desnivell positiu d’uns 400 metres màxim

 

Preus Inscripcions

FEDERAT: 9€

NO FEDERAT: 10,5€

El preu d’inscripció dels No Federats inclou el cost de gestió de la inscripció aplicat per la FEEC (1,5€/inscripció de NO Federat FEEC).

Per a les persones que no disposin de cap llicència federativa, s'haurà d'expedir la llicència temporal corresponent. 

Les inscripcions al mateix dia valdran 14€

 

Per a més informació: Milanyada