Informació  - #MONTBLANCMÓRA24

Informació - #MONTBLANCMÓRA24

Es tracta d'una travessa solidària que es pot fer la distància que es vulgui sempre i quan estigui entre dos nuclis poblats.

Surt de Montblanc i es dirigeix a Prades, Albarca, La Morera del Montsant, Cabacés, La Figuera, El Molar, Garcia, Móra d'Ebre i Móra la Nova.

Gairebé en la seva totalitat segueix el GR 171. Es travessa el Paratge Natural de Poblet i el Parc natural de la Serra del Montsant. Passa per llocs emblemàtics com la mola d'estat, tossal de la Baltasana, santa Maria del Montsant, Pi de la Carabasseta, Toll de l'Ou, Roca Falconera, Morera del Montsant o la Cartoixa D'Escaladei.

Una vegada inscrits ens posarem en contacte a través del telèfon o correu per a que escolliu el tram a realitzar i coordinar-nos a través del grup de whatsapp. També hi haurà habilitat un sistema de transport per a portar-vos i recollir-vos del punt de sortida.

Hi ha avituallaments sòlids i líquids a tots els nuclis poblats. A Móra la Nova hi haurà un avituallament final i un fi de festa. Al nostre web trobareu vídeos, imatges i el track de la travessa. Seguiu tota la activitat a @travesses.solidaries i www.travessessolidaries.cat