Informació  - X TROBADA SENDERISTA TRANSFRONTERERA DELS PIRINEUS

Informació - X TROBADA SENDERISTA TRANSFRONTERERA DELS PIRINEUS

El proper diumenge 3 de setembre tindrà lloc al coll Forcat (Alt Empordà), la desena edició de la Trobada Senderista Transfronterera dels Pirineus, organitzada conjuntament per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el comitè regional d’Occitània de la Federació Francesa de Senderisme (FFRP).

El coll Forcat (828 m) és un dels passos de muntanya que uneixen ambdós vessants de la serra de l’Albera, entre l’Alt Empordà i el Vallespir. Oberta a tothom i amb clar caràcter festiu, a les 10:00h s’iniciarà una caminada conjunta al veïnat de Requesens (Alt Empordà), concretament al santuari de la Mare de Déu de Requesens.

Des d’aquest punt s’arribarà al coll a través del sender transfronterer GR®-T 89 https://senders.feec.cat/etapa/grt-89-requesens-al-coll-forcat, després de superar 328 metres de desnivell positiu en 2,15 quilòmetres. Una excursió apta per a tots els públics que com queda any serveix per a posar en valor la feina que es fa des de la Federació catalana i des de la FFRP per unir el GR 11 i el GR 10, els dos grans senders d’ambdós vessants dels Pirineus.


Horaris de la jornada (3 de setembre de 2023):

  • 09:30h: trobada al santuari de la Mare de Déu de Requesens.
  • 10:00h: inici de la caminada.
  • 12:00h: arribada al coll Forcat i trobada amb els membres de la FFRP. Breu acte institucional. Tornada a peu desfent l’itinerari de pujada.
  • 14:00h: dinar de germanor al restaurant La Cantina de Requesens (25€)

Tots els interessats en participar del dinar de germanor s’han d’inscriure abans del 30 d’agost.