Informació  - XII ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES

Informació - XII ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES

La XII Almogàver Muntanyes de Prades de 2023, que es farà el 1 d’abril, és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya amb un temps limitat de 15 h. El recorregut és de 55,5 km senyalitzats i 4120 m de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a la vila de Vilaplana.

Aquesta caminada de resistència és tot un repte: vol emular l’esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers. Aquests guerrers catalans van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània durant l’edat mitjana. Només uns pocs escollits han estat capaços d’aconseguir gestes similars.

L’Almogàver Muntanyes de Prades ofereix l’oportunitat d’experimentar les sensacions i les vivències que representa el gran repte de completar el recorregut.

En concordança amb la filosofia que caracteritza l’AAMP, el recorregut de l’Almogàver Muntanyes de Prades vol donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades, dins de les limitacions de distàncies i desnivells que implica el Circuit Català de Caminades de Resistència. Així, com podeu veure al plànol general d’ubicació del recorregut, els participants passeu també per bona part dels nuclis habitats de l’interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana), per la qual cosa resulta un recorregut de descoberta integral d’aquest territori. Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, que farà gaudir els participants amants de la muntanya.

És una prova puntuable pel Circuït Català de Caminades de Resistència, en què s’estableix una puntuació individual.

Abans de la sortida, de 6:15 a 7:00 hi haura l'entrega de dorsals als participants i es servirà un esmorzar.

Hi haurà un total de 7 avituallaments líquids i sòlids, calents i freds, al llarg de la prova.

A l'arribada es donarà un obsequi i es servirà un avituallament calent. També es podran utilitzar les dutxes.

Preu Federats: 33€ Preu No Federats: 40€

Edat mínima per participar: 16 anys. Si teniu alguna intolerància ho heu de comunicar a: secretaria@aamp.cat

Les inscripcions es limiten a 350 participants i es tancaran el 29 de març a les 23:59 hores.

Podeu consultar el track i tota la informació al web: https://aamp.cat/almogaver/xii-almogaver/